Echt Eten

Villars is klein en telt ongeveer 500 inwoners. Er is een  gezellig restaurantje aan het dorpspleintje tegenover de kerk. In de dorpen en stadjes in de omgeving zijn ook restaurants te vinden. Vooral in Brantome, een klein kwartiertje rijden verderop, is genoeg gelegenheid om gezellig uit eten te gaan. 

 

Maar thuis eten is ook geen straf. In de woonkeuken is alle benodigde apparatuur aanwezig (ook een vaatwasser). Trappetje op, en dan sta je meteen in het oude keukentje van het dorpshuis dat voornamelijk dienst doet om koffie en thee te zetten. Hier staat een tweede koelkast en magnetron. Door de open opstelling is het gezellig koken.

Bakker

"Geen idee hoe de bakker er zelf uit ziet. Hij ligt overdag natuurlijk te slapen. Maar die man verdient een onderscheiding, want hij bakt het beste brood uit de omgeving. Hij voorziet niet alleen het dorp dagelijks van verse baguettes en pains, maar van heinde en verre komen zijn klanten. De oude Renaultjes worden op het plein naast de kleine fontein - vol met goudvissen, die ook iedere dag brood van de bakker krijgen - geparkeerd."

ECHT ETEN

EN GENIETEN VAN PURE PRODUCTEN UIT DE STREEK