webshop

WELKOM IN DE WEBSHOP VAN ECHT FRANKRIJK

Hier vind je originele items rechtstreeks afkomstig van de brocantes in de Dordogne of van lokale artiesten, kuntstenaars en andere creatieve geesten uit Echt Frankrijk

GEOPEND!

Webshop Echt Frankrijk

Veel van de items in deze webshop staan verspreid in onze huizen. Bekijk de getoonde artikelen in deze webshop en check of het item in jouw huis staat


Ben je nu in dat huis, of ga je er binnenkort naartoe en wil je het item kopen of alvast reserveren? Vul dan je gegevens hieronder in


Koop het item via de webshop en neem een stukje Echt Frankrijk mee naar huis. Of bezoek zelf het atelier van de kunstenaars of ambachtslieden en koop daar de getoonde items of volg daar een workshop. Soms zijn items ook via koerier leverbaar..


De leveringswijze staat bij de items vermeld. 

ECHT FRANKRIJK

SIERLIJKE SCHENKKAN


Uitgevoerd in roomwit keramiek met gouden accenten. De kan is gemerkt en gemaakt in de Faiencerie van Lunéville - Saint Clément die in 1758 gesticht werd en tot 2022 in bedrijf was. Dus nu al een collectors item.


Nu te zien in: Charmant Frankrijk


Levering: zelf meenemen uit het huis


reserveringscode: CF2605


Prijs: 58,00 

HANDGEMAAKTE SCHAAL


Met de hand gemaakte schaal met mooi patin van natuurlijke lichte en donkere groentinten. Uniek exemplaar.


Nu te zien in: Echt Dordogne


Levering: zelf meenemen uit het huis


reserveringscode: ED 2705


Prijs: 29,00 

EIGENWIJZE KOFFIEPOT


Jaren '50 koffiepotje met eigenwijze uitstraling door zijn opstaande tuit. Circa 30 cm hoog. Kan natuurlijk ook als theepot gebruikt worden. Of gewoon leuk om naar te kijken.


Nu te zien in: Verborgen Frankrijk


Levering: zelf meenemen uit het huis


reserveringscode: VF 0106


Prijs: 10,00 

ART NOUVEAU TAFELSCHAAL


Schitterend vormgegeven tafelschaal van glas. Deze Art Nouveau schaal dateert uit de jaren '40 en verkeert in uitstekende staat. Niet alleen zijn voorkomen, maar ook de afmetingen zijn majestueus: 62 cm lang en 25 cm breed, dus een blikvanger op elke tafel. Dit stuk tafelkunst is getaxeerd op 280 euro. In Echt Frankrijk verkrijgbaar voor de helft van de waarde.


Binnenkort te zien in: Echt Frankrijk


Levering: zelf meenemen uit het huis


reserveringscode: EF 0206


Prijs: 140,00

KOPEREN SAUSPANNETJES 


Set van 5 koperen sauspannetjes in uitstekende staat. De steelpannen zijn zowel van buiten als binnen in vlekkeloze conditie en dus klaar voor gebruik. Koper zorgt voor uitstekende verdeling van de warmte langs zowel de bodem als de zijwanden van de pan. Koper maakt het ook mogelijk om exact de temperatuur te kiezen en uw gerecht gedurende langere tijd op die temperatuur te houden. 


Nu te zien in: Echt Dordogne


Levering: zelf meenemen uit het huis


reserveringscode: EF 0206


Prijs: 85,00

WORKSHOP 'ontdek de kunstenaar in jezelf'


door Marleen van Bossuyt

Marleen, onze buurvrouw van het huis Verborgen Frankrijk, verzorgt in een mooie yurt in haar achtertuin een kunstzinnige workshop. Voor gasten die verblijven in het huis Verborgen Frankrijk, of in één van onze andere huizen (30 - 40 minuten rijden).

“Vedic Art is schilderen langs 17 stappen op een natuurlijke wijze," vertelt Marleen. "Deze methode laat je kennis maken met de kunst van het schilderen en van het leven."


De Workshop bestaat uit een enkele kennismakingsdag en kan desgewenst uitgebreid worden tot totaal 5 dagen. Marleen:  "Tijdens de kennismakingsdag worden de eerste vier stappen van Vedic Art stap voor stap toegelicht. Ze zijn gekoppeld aan een wijze tekst, die mondeling wordt doorgegeven. Als de cursist dat wil, kunnen in 4 volgende dagen de overige stappen 13 stappen van Vedic Art doorlopen worden".


Schilderervaring is niet nodig. Je gaat via oefeningen en opdrachten, vanzelf in de ervaring. Een kennismaking met de Vedic Art methode is dichter komen bij je innerlijke kunstenaar.

Dagoverzicht:


10u tot 12u30 en 14u tot 17u

Lunchpauze 12u30 tot 14u.


Lunch zelf meebrengen. Koffie, thee, water en een knabbel zijn voorzien.


Prijs: 50,00€ per dag


Meer weten of een dag reserveren? Laat het ons even weten via onderstaand contactformulier en we brengen u graag met Marleen in contact.

BINNENKORT IN DE WEBSHOP: sierraden van Lowell Christiaanse

Lowell is Nederlandse en woont sinds 2009 in de Dordogne in het dorpje Saint Front La Riviere. Na haar verhuizing naar Frankrijk voltooide Lowell een artistieke opleiding als goudsmid en sindsdien maakt zij zelf zilveren sierraden naar eigen ontwerp. Haar stijl is strak, minimalistisch en modern.


Binnenkort zijn haar sierraden hier te koop in de webshop van Echt Frankrijk.


Je kan ook een bezoek brengen aan haar atelier. Maak een afspraak via het onderstaande contactformulier.

WIL JE EEN ITEM KOPEN?


Vul dan het contactformulier in.


Staat het item in één van onze huizen? Dan sturen wij een betaallink via de mail. Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestiging en kan je het gewenste item zo mee naar huis nemen!


Staat het item niet in één van onze huizen, maar is het van een kunstenaar of artiest? Dan kan het item worden toegestuurd of bij de kunstenaar zelf worden opgehaald. De leveringsmethode staat bij het item vermeld.


Wil je een workshop volgen of het atelier van een kunstenaar bezoeken? Vraag het aan via het contactformulier. 

 
 
 
 
 
 
 

ECHT FRANKRIJK